Publikačný výstup

Iskustva uvodenja dobre higijenske prakse u prehrambenoj industriji u Slovačkoj.

Informácie o publikácii

Zápis:
POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Iskustva uvodenja dobre higijenske prakse u prehrambenoj industriji u Slovačkoj. In: Meso. 2005. ISSN 1332-0025, Roč. 7, č. 3 (2005), s. 34-39.
Rok vydania:
2005
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Meso
Roč. 7, č. 3 (2005), s. 34-39
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1332-0025
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
scr
 

Ohlasy:

2015-2015: [4] TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Súčasný postoj prevádzkovateľov potravinárskych podnikov k HACCP. In Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. XVII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. - Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, cD-ROM, S. 50-56.