Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2012
ADC
2012
ADC
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - ŽATKO, Daniel - BARANOVÁ, Mária. Mercury and selenium concentrations in muscle tissue of different species of predatory freshwater fish and correlation between these elements. In: Food Additives and Contaminants: Part B. 2012. ISSN 1939-3210, Vol. 5, č. 3 (2012), s. 194-199.
(2012: 0.831 - IF, 24 - H-index, 1.116 - IF 5y, 0.459 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
1998
ADE
1998
ADE
BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - ŽEŽULA, Ivan. Levels of residual nitrates and nitrites in milk in 1996. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 1998. ISSN 0042-4870, Roč. 42, č. 2 (1998), s. 177-180.
1999
ADE
1999
ADE
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - ŽEŽULA, Ivan. Influence of long-term nitrate exposure on calves. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 1999. ISSN 0042-4870, Roč. 43, č. 1 (1999), s. 77-83.
2000
ADE
2000
ADE
BARANOVÁ, Mária - JACKOVÁ, Anna - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - ŽEŽULA, Ivan. Methemoglobin levels in blood and transrenal passage of nitrates and nitrites in calves. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2000. ISSN 0042-4870, Roč. 44, č. 1 (2000), s. 73-78.
2002
ADE
2002
ADE
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - LAUKOVÁ, Andrea - RÓŽAŇSKA, Hanna - ROLA, Jolanta G.. Hygiene of pasteurized milk depending on psychrotrophic microorganisms. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2002. ISSN 0042-4870, Roč. 46, č. 2 (2002), s. 325-329.
2004
ADE
2004
ADE
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - HADBAVNÝ, Michal - SABOLOVÁ, Gabriela. Effect of natural pigment of Monascus purpureus on the organoleptic characters of processed cheeses. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2004. ISSN 0042-4870, Roč. 48, č. 1 (2004), s. 59-62.
2021
AFD
2021
AFD
MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 296-304.
2021
AFH
2021
AFH
MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 54.
2019
ADF
2019
ADF
STRAPÁČ, Imrich - BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - BARANOVÁ, Mária. Edible spruce (Morchella esculenta), accumulator of toxic elements in the environment. In: Folia veterinaria. 2019. ISSN 0015-5748, Roč. 63, č. 2 (2019), s. 55-59.
2019
ADF
2019
ADF
STRAPÁČ, Imrich - BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - BARANOVÁ, Mária. Proteolytic activity of edible spruce Morchella esculenta. In: Folia veterinaria. 2019. ISSN 0015-5748, Roč. 63, č. 2 (2019), s. 60-64.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309
Strana 1 / 31