Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2007
AFD
2007
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka - BENGIN, V.. Staphylococcus aureus - biologické riziko v procese zretia hrudkového syra [Staphylococcus aureus - biological risk in ripening of lump cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 248-253.
2007
AFD
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň posudzovania mliečnych výrobkov a testovacích substancií poslucháčmi UVL [Assesment of senzory characteristics of milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 332-336.
2007
AFD
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň rozlišovania senzorických vlastností vybraných potravinárskych komodít [Distinquishing standard of senzorial properties of foodstufs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 320-324.
2007
AFD
2007
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír - BARANOVÁ, Mária. Využitie červenej fermentovanej ryže v potravinárskom priemysle [Use of red fermented rice in the food industry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 354-356.
2007
FAI
2007
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII, Vysoké Tatry, 2. - 4. mája 2007 : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov. [Safety and Quality of milk amd milk products]. 1.vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, 370 s.
2006
AFC
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 150-153.
2006
AFC
2006
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov [Safety foodstuffs also depend on the profesional assessors]. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.118-120.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Frekvencia konzumácie výrobkov zo sóje u stredoškolákov. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 47-50.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická analýza vybraných druhov sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: XXXVII. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 17. října 2007. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 51-54.
2006
AFC
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Skúsenosti s využitím prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Experiences with aplication of natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products]. In: VIII. KONFERENCE MLADÝCH VĚDECKÝCH PRACOVNÍKů S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ : SBORNÍK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-564-3, s.78-81.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309
Strana 16 / 31