Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2001
AEC
2001
AEC
BÍREŠ, Jozef - JENČÍK, František - BRITAN, Marián - VAJDA, Vladimír - HÚSKA, Miroslav - HIŠČÁKOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva. Najčastejšie príčiny produkčných chorôb v chovoch dojníc na Slovensku [The most frequent causes of production diseases in Slovak dairy herds]. In: IV.Kábrtovy dietetické dny : Sborník z konference s mezinárodní účastí, 20.září 2001. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001. ISBN 80-7305-414-0, s.218-221.
2001
AEC
2001
AEC
DUDRIKOVÁ, Eva - SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef. Vylučovanie rezíduí tylozínu kravským mliekom po jeho intramuskulárnej aplikácií [Depletion of tylosin residues by cows milk following intramuscular administration]. In: XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník, Brno 17.října 2001. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001. ISBN 80-7305-420-5, s.45-47.
2001
AED
2001
AED
DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica - SOKOL, Jozef. Kontaminujúce látky ako problémové faktory pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Contaminants as problem factors at the production of fermented milk products]. In: Kyslomliečne výrobky : IV.medzinárodné sympózium (zborník prednášok). Žilina : Výskumný ústav mliekarenský,a.s., 2001. 2001. s. 72-77.
2001
AED
2001
AED
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter. Stafylokoky ako biologické nebezpečenstvo pri výrobe kyslomliečnych výrobkov. In: Kyslomliečne výrobky-trend zdravej výživy. Žilina : Výskumný ústav mliekarenský,a.s., 2001. 2001. s. 114-119.
2001
AFD
2001
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - SOKOL, Jozef - BOHUNICKÁ, T.. Cudzorodé látky a ich vplyv na hygienickú akosť a technologicú spracovateľnosť mlieka a mliečnych výrobkov. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 71-73.
2001
AFD
2001
AFD
ŠUTIAK, Václav - ŠUTIAKOVÁ, Irena - DUDRIKOVÁ, Eva - NEUSCHL, Jozef - SOKOL, Jozef - ŠUTIAKOVÁ, Irena jr. - KORÉNEK, Marián. Faktory ovplyvňujúce obsah rezíduí liečiv a ich biotransformátov v mlieku a mliečnych výrobkoch [Factors influencing the content of drug residues and their biotransformates in milk and milk products]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 232-233.
2001
AFD
2001
AFD
KOČIŠOVÁ, Alica - DUDRIKOVÁ, Eva. HACCP a škodlivý hmyz v mliekárenskom priemysle [HACCP and isect pests in dairy industry]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 248-249.
2001
AFD
2001
AFD
LENHARDT, Ľudovít - DUDRIKOVÁ, Eva - BÍREŠ, Jozef. Klinický a patologicko-morfologický obraz v diagnostike mastitíd dojníc [Clinical and pathological-morphological pictures in mastitis diagnosis]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 245-247.
2001
AFD
2001
AFD
BURDOVÁ, Oľga - KNÍŠOVÁ, E. - BARANOVÁ, Mária - LAUKOVÁ, Andrea - DUDRIKOVÁ, Eva. Proteolytická a lipolytická aktivita psychrotrofnej mikroflóry pasterizovaného mlieka [The proteolytic and lipolytic activity of psychrotrophic microorganisms in the pasteurised milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 158-162.
2001
AFD
2001
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - PILIPČINEC, Emil - PISTL, Juraj - BURDOVÁ, Oľga. Stafylokoky ako kontaminanty pri výrobe surového ovčieho mlieka [Staphylococci as the contaminants in raw ewes milk production]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 185-186.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503
Strana 43 / 51