Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - POPELKA, Peter - TAKÁČOVÁ, Daniela - KACHNIČ, Ján - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - HROMADA, Rudolf. Hodnotenie zdravotnej bezpečnosti vody v rybochovnom zariadení : [Water health safety assessment of quality in rainbow trout farming] In: N/A : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 381-386.
2022
O2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Hodnoty hydroxymetylfurfuralu v mede : [Hydroxymethylfurfural levels in honey] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 355-358.
2022
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Humínové látky a fermentované krmivá obohatené o významné mastné kyseliny – efekt na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Humic substances and fermented feed enriched with fatty acids – the effect on the broiler meat quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 16-23.
2022
V2
ŽITŇAN, Rudolf - REVAJOVÁ, Viera - HERICH, Róbert. Imunolokalizácia Na+/K+ ATP-ázy v tenkom čreve kurčiat po príjme mykotoxínov v krmive a aplikácii glukánu : [Immunolocalization of Na+/K+ ATP-ase in the small intestine of chickens after intake of mycotoxins in feed and application of glucan] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 86-89.
2022
V2
SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SHAPAVAL, Volha - DZURENDOVÁ, Simona - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Inovatívne spektroskopické metódy rýchlej charakterizácie zloženia mäsových produktov : [Rapid chracterization of meat products using novel spectroscopic techniques] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 408-414.
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika. Izolácia genomickej dna z mikroskopických vláknitých húb a kvasiniek izolovaných z potravín : [Isolation of genomic dna from microscopic filamentous fungi and yeasts isolated from food] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 48-51.
2022
V2
MOJŽIŠOVÁ, Jana - ONDREJKOVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Oskar - PISTL, Juraj. Koncepcia veterinárskeho výskumu v pôdohospodárskej oblasti na roky 2021 – 2027 : [Concept of veterinary research in the field of agriculture for the years 2021 – 2027] In: Koncepcia rozvoja pôdohospodárskej vedy a výskumu na roky 2021 - 2027 z pohľadu využitia zdrojov zo štrukturálnych fondov a programu Horizon Europe 2020 : Zborník príspevkov z vedeckej rozpravy na 58. valnom zhromaždení členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied. 1. vyd. Nitra : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2022. ISBN 978-80-8058-654-6, s. 41-47.
2022
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita a zdravotná bezpečnosť mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok : [Quality and safety of chicken meat after feeding of humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 210-214.
2022
O2
REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive : [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 96-103.
2022
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny : [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 205-209.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 1289
Strana 42 / 129