Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
2022
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - KACHNIČ, Ján - PAVOLOVÁ, Henrieta - BAKALÁR, Tomáš - GALAJDA, Richard. Hodnotenie odstraňovania nutrientov v procese čistenia odpadových vôd. In: Aplikovaná ekológia v praxi: Seminár konaný v rámci 1st International Conference Science Cannot Wait: New Horizons in water, raw materials, geology, ecology, energy and environmental and veterinary sciences : Zborník príspevkov zo seminára. 1. vyd. Košice : TU v Košiciach, 2022. 2022. ISBN 978-80-553-4117-0, s. 98-104.
2022
O2
2022
O2
BEKEŠOVÁ, Barbora - POLLÁKOVÁ, Magdaléna - PETRILLA, Vladimír - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - PETRILLOVÁ, Monika - PETROVOVÁ, Eva - LEGÁTH, Jaroslav - SOPKOVÁ, Drahomíra. Hodnotenie vaskulárneho poškodenia na modeli chorioalantoickej membrány [An assessment of the effects of vascular damage on the chorioallantoic membrane model]. In: 25. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Biocementy v regeneračnej medicíne. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-753-1, s. 16-20.
2022
V2
2022
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - POPELKA, Peter - TAKÁČOVÁ, Daniela - KACHNIČ, Ján - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - HROMADA, Rudolf. Hodnotenie zdravotnej bezpečnosti vody v rybochovnom zariadení [Water health safety assessment of quality in rainbow trout farming]. In: N/A : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 381-386.
2022
O2
2022
O2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Hodnoty hydroxymetylfurfuralu v mede [Hydroxymethylfurfural levels in honey]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 355-358.
2022
V2
2022
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Humínové látky a fermentované krmivá obohatené o významné mastné kyseliny – efekt na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Humic substances and fermented feed enriched with fatty acids – the effect on the broiler meat quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 16-23.
2022
V2
2022
V2
ŽITŇAN, Rudolf - REVAJOVÁ, Viera - HERICH, Róbert. Imunolokalizácia Na+/K+ ATP-ázy v tenkom čreve kurčiat po príjme mykotoxínov v krmive a aplikácii glukánu [Immunolocalization of Na+/K+ ATP-ase in the small intestine of chickens after intake of mycotoxins in feed and application of glucan]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 86-89.
2022
V2
2022
V2
SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SHAPAVAL, Volha - DZURENDOVÁ, Simona - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Inovatívne spektroskopické metódy rýchlej charakterizácie zloženia mäsových produktov [Rapid chracterization of meat products using novel spectroscopic techniques]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 408-414.
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika. Izolácia genomickej dna z mikroskopických vláknitých húb a kvasiniek izolovaných z potravín [Isolation of genomic dna from microscopic filamentous fungi and yeasts isolated from food]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 48-51.
2022
V2
2022
V2
MOJŽIŠOVÁ, Jana - ONDREJKOVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Oskar - PISTL, Juraj. Koncepcia veterinárskeho výskumu v pôdohospodárskej oblasti na roky 2021 – 2027 [Concept of veterinary research in the field of agriculture for the years 2021 – 2027]. In: Koncepcia rozvoja pôdohospodárskej vedy a výskumu na roky 2021 - 2027 z pohľadu využitia zdrojov zo štrukturálnych fondov a programu Horizon Europe 2020 : Zborník príspevkov z vedeckej rozpravy na 58. valnom zhromaždení členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied. 1. vyd. Nitra : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2022. 2022. ISBN 978-80-8058-654-6, s. 41-47.
2022
V2
2022
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita a zdravotná bezpečnosť mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok [Quality and safety of chicken meat after feeding of humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 210-214.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 1303