Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
AFD
2021
AFD
MIKOŁAJCZYK-LASZECKA, Katarzyna - PECKA-KIEŁB, Ewa - MIŚTA, Dorota - KRÓLICZEWSKA, Božena - BUJOK, Jolanta - ZIGO, František - ZACHWIEJA, Andrzej. In vitro fermentation profile in the caecum of rabbits with use of dried cow colostrum. In: NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, s. 54-64.
2021
AFD
2021
AFD
LEVKUT, Martin - REVAJOVÁ, Viera - DVOROŽŇÁKOVÁ, Emília - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra - ŠEVČÍKOVÁ, Zuzana - HERICH, Róbert - KARAFFOVÁ, Viera - LEVKUTOVÁ, Mária - LEVKUT, Mikuláš. Influence of zinc and Ascaridia galli infection on morphometry of intestine in chickens. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 176-181.
2021
AFD
2021
AFD
SZABÓOVÁ, Renáta - LAUKOVÁ, Andrea. Inhibičná aktivita a stabilita bakteriocínovej substancie PPB M3a produkovanej kmeňom Enterococcus faecium M3a s probiotickými vlastnosťami. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : Zborník prác z vedeckej konferencie konanej pri príležitosti 100. výročia narodenia prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 76-82.
2021
AFD
2021
AFD
VEREBOVÁ, Valéria - HOLEČKOVÁ, Beáta - STANIČOVÁ, Jana. Interakcia konazolového pesticídu protiokonazolu s hovädzím sérovým albumínom študovaná spektroskopickými metódami. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : Zborník prác z vedeckej konferencie konanej pri príležitosti 100. výročia narodenia prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 102-109.
2021
AFD
2021
AFD
KORIM, Filip - KARAMANOVÁ, Michaela - KURICOVÁ, Mária - KLEIN, Róbert. Je alkalická macerácia kosti najlepšou metódou prípravy osteologického materiálu? [Is alkaline bone maceration the best method of preparing osteological material?]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 159-164.
2021
AFD
2021
AFD
LAUKOVÁ, Andrea - FOCKOVÁ, Valentína - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Kmeň Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 izolovaný zo spišských párkov a jeho citlivosť ku bakteriocínom [The strain Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 isolated from meat product “spišské párky“ and its susceptibility to bacteriocin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 283-287.
2021
AFD
2021
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. Koncentrácie niektorých minerálnych látok vo svalovine brojlerov po aplikácii humínových látok [Concentrations of some minerals in the muscle of broilers after the application of humic substances]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 119-121.
2021
AFD
2021
AFD
TAKÁČOVÁ, Daniela - SASÁKOVÁ, Naďa - NAGYOVÁ, Alena. Konské mäso v potravinovom reťazci [Horse meat in the food chain]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 367-372.
2021
AFD
2021
AFD
HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - PROŠKOVCOVÁ, Martina. Kontaminácia zrna kukurice mykotoxínom zearalenon [Zearalenone contamination in corn]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 122-125.
2021
AFD
2021
AFD
KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita syrových párkov z pohľadu organoleptických vlastností [Quality of cheese sausages in terms of organoleptic properties]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 258-263.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 1243