Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
O2
2022
O2
REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 96-103.
2022
V2
2022
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 205-209.
2022
V2
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok [Quality of the chicken breast meat after feeding of humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 215-220.
2022
O2
2022
O2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with important fatty acid]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 55-62.
2022
V2
2022
V2
LAUKOVÁ, Andrea - MICENKOVÁ, Lenka - FOCKOVÁ, Valentína - TOMÁŠKA, Martin - KOLOŠTA, Miroslav - DRONČOVSKÝ, Maroš - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Mikrobiálna komunita detegovaná v surovom kozom mlieku použijúc sekvenačnú metódu [Microbial community detected in slovak raw goat milk using sequencing method]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 33-35.
2022
V2
2022
V2
ŠTEMPELOVÁ, Lucia. Mikrobiota kože psov – zloženie a možnosti jej prospešnej modulácie. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 90-92.
2022
V2
2022
V2
MITRÍK, Andrej - MITRÍK, Tomáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. Monitoring vývoja silážnej zrelosti rôznych hybridov kukuríc. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 72-74.
2022
O2
2022
O2
VDOVIAKOVÁ, Katarína - DANKO, Ján - KREŠÁKOVÁ, Lenka - ŠIMAIOVÁ, Veronika - MARETTOVÁ, Elena - NOVOTNÝ, Jaroslav - MEDVECKÝ, Ľubomír. Morfologické hodnotenie novovytvoreného tkaniva v kolennom kĺbe svine [Morphological evaluation of the newly formed tissue in the porcine knee joint]. In: 25. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Biocementy v regeneračnej medicíne. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-753-1, s. 122-125.
2022
V2
2022
V2
BOČKAY, Andrej - TRBOLOVÁ, Alexandra. Možnosti kontinuálnej intravenóznej anestézie u psov kategórie ASA III.. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 15-17.
2022
V2
2022
V2
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Možnosti konzumácie mliečnych výrobkov z pohľadu intolerancie laktózy [Possibilities of dairy consumption from the perspective of lactose intolerance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 312-318.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 1303
Strana 43 / 131