Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
2022
V2
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - TAKÁČOVÁ, Daniela - NAGY, Jozef. Právna úprava zdravotnej bezpečnosti hydinového mäsa [Legislation of poultry meat safety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 338-347.
2022
O2
2022
O2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - SEMJON, Boris - NAĎ, Pavel - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok na produkciu vajec a imunitu nosníc [Influence of humic substances on egg production and immunity of laying hens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 329-337.
2022
V2
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 66.
2022
V2
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - POLÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 67.
2022
V2
2022
V2
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - TAKÁČOVÁ, Daniela - NAGY, Jozef. Právna úprava zdravotnej bezpečnosti hydinového mäsa [Legislation of poultry meat safety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 57.
2022
V2
2022
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - SEMJON, Boris - NAĎ, Pavel - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok na produkciu vajec a imunitu nosníc [Influence of humic substances on egg production and immunity of laying hens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 55.
2022
O3
2022
O3
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability]. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 4 (2022), p. 51-55.
2021
AFC
2021
AFC
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Profil mastných kyselín a rozkladné procesy tukov bravčového pleca a stehna po dlhodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách [Fatty acid profile and decomposition processes of fats of pork shoulder and thigh after long-term storage at freezing temperature]. In: L. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů, 13. a 14. října 2021, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2021. 2021. ISBN 978-80-7305-859-3, online, s. 201-204.
2021
AFD
2021
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - BUJŇÁK, Lukáš. Humínové látky a fermentované produkty obohatené o významné mastné kyseliny - vplyv na rastové parametre a biochemické parametre krvi kurčiat [Humic substances and fermented products enriched with important fatty acids – impact on performance and blood biochemical parameters of chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 92-97.
2021
BEF
2021
BEF
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 584
Strana 5 / 59