Publikačný výstup

Relation of dipeptide Enterocin A/P and Enterocin M with Staphylococcus aureus SA5 during processing of cow milk lump cheese.

Informácie o publikácii

Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Relation of dipeptide Enterocin A/P and Enterocin M with Staphylococcus aureus SA5 during processing of cow milk lump cheese. In: Concepts of Dairy & Veterinary Sciences. 2022. ISSN 2637-4749, Vol. 5, no. 2 (2022), p. 514-518.
Rok vydania:
2022
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
75 %
BURDOVÁ Oľga
20 %
Podiel UVLF:
5 %
Vydanie:
Concepts of Dairy & Veterinary Sciences
Vol. 5, no. 2 (2022), p. 514-518
Krajina vydania:
Spojené štáty americké
ISSN:
2637-4749
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický