Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics].
Informácie o publikácii
Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 66.
Rok vydania:
2022
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
40 %
MAKIŠ Andrej
5 %
10 %
10 %
10 %
5 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
95 %
Autori vydania:
POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 66
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-751-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský