Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
ADF
2008
ADF
MÁRTONOVÁ, Mária - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Antibiotic resistance of staphylococci from hares, pheasants and poultry products in East Slovakia and North-East Austria. In: Journal of Food and Nutrition Research. 2008. ISSN 1336-8672, Vol. 47, č. 4 (2008) s. 163–169.
2008
ADF
2008
ADF
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MÁRTONOVÁ, Mária - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. The staphylococci resistant to tetracyclin, erythromycin and ampicillin isolated from game and mechanically deboned poultry meat. In: Slovak Journal of Animal Science. 2008. ISSN 1335-3683, vol. 41, č. 4 (2008), s. 203.
2008
AFD
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária. Antioxidačný a antibakteriálny účinok extraktov rastlín pridaných do bravčového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 281-284.
2008
AFD
2008
AFD
MÁRTONOVÁ, Mária - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - SÝKOROVÁ GOFFOVÁ, Zuzana. Mäso ako vektor antimikrobiálnej rezistencie [Meat as the Source of Antimicrobial Resistance]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 137-140.
2008
AFD
2008
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária - JEVINOVÁ, Pavlína. Obsah mäsa a mäsových výrobkov vyrobených podľa tradičných receptúr. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 217-219.
2008
AFD
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie antioxidačných a antimikrobiálnych vlastností rastlinných extraktov u tepelne opracovaných mäsových výrobkov z bravčového mäsa. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 189-192.
2008
AFD
2008
AFD
SÜTÖOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Stanovenie citlivosti izolátov stafylokokov z potravín živočíšneho pôvodu voči vybraným antibiotikám. In: I. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníI.kov v potravinárstve". 4 - 5. december 2008, Modra. Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 2008. 2008. ISBN 978-80-89088-75-1, s. 14-21.
2008
AFD
2008
AFD
MÁRTONOVÁ, Mária - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Určovanie antibiotickej rezistencie koagulázo-negatívnych stafylokokov izolovaných zo zajacov a bažantov. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 61-64.
2008
AFG
2008
AFG
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MÁRTONOVÁ, Mária - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. The staphylococci resistant to tetracyclin, erythromycin and ampicillin isolated from game and mechanically deboned poultry meat. In: . Risk factors of food chain VIII. 2008, Krakow september 17-th, 2008. Krakow : Pedagogical University, 2008. 2008. s. 17-18.
2007
AFD
2007
AFD
MÁRTONOVÁ, Mária - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Antibiotická rezistencia kmeňov stafylokokov izolovaných z mechanicky separovaného hydinového mäsa. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 72-75.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 254