Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
AFH
2018
AFH
KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - SØRENSEN, Mette - GONG, Yangyang - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Príprava krmiva suplementovaného probiotikami pre akvakultúru [Preparation of probiotic feed for aquaculture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-579-7, s. 30.
2018
AFH
2018
AFH
FEČKANINOVÁ, Adriána - SØRENSEN, Mette - GONG, Yangyang - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Survival and shelf life of autochthonous probiotic strains in aquafeed [Prežívateľnosť a uchovateľnosť autochtónnych probiotických kmeňov v krmive určenom pre ryby]. In: Čo nového v mikrobiológii : konferencia. Čo nového v mikrobiológii : konferencia mladých mikrobiológov. 1. vyd. Bratislava : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2018. 2018. ISBN 978-80-971422-7-8, s. 19.
2018
BEF
2018
BEF
FEČKANINOVÁ, Adriana - SØRENSEN, Mette - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Rozvoj akvakultúry na Slovensku [Aquaculture development in Slovakia]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 70-73.
2018
BEF
2018
BEF
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt mykotoxínov v krmive a vo svalovine a vnútorných orgánov hydiny. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 175-178.
2018
FAI
2018
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat]. 1. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD-ROM, 437 s.
2018
FAI
2018
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat]. 1. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-579-7, 111 s.
2017
ABC
2017
ABC
POPELKA, Peter. Fermented Meats Composition - Health and Nutrition Aspects [Zloženie fermentovaných mias - zdravotné a nutričné aspekty]. In: ZDOLEC, Nevijo. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 389-416 [2,14AH]
2017
ADF
2017
ADF
POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - ŠMEJKAL, Karel - ROBA, Pavol. Determination of capsaicin content and pungency level of different fresh and dried chilli peppers [Stanovenie obsahu kapsaicínu a stupňa štipľavosti u rôznych druhov čerstvých a sušených chilli paprík]. In: Folia veterinaria. 2017. ISSN 0015-5748, Roč. 61, č. 2 (2017), s. 11-16.
2017
ADN
2017
ADN
POPELKA, Peter - ŠMEJKAL, Karel - JEVINOVÁ, Pavlína - ROBA, Pavol. Antibacterial activity of Capsicum extract against selected strains of bacteria and micromycetes [Antibakteriálna aktivita Capsicum extraktov proti vybraným druhom baktérií a mikromycét]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Roč. 11, č. 1(2017), s. 223-229.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADN
2017
ADN
MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - FEČKANINOVÁ, Adriána - MELLEN, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of prefermented bioproduct containing gamma-linolenic acid and beta-carotene on selected parameters of broiler chicken meat quality [Vplyv skrmovania prefermentovaného bioproduktu obsahujúceho kyselinu gamalinolénovú a beta-karotén na vybrané kvality mäsa brojlerov]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 466-471.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459
Strana 12 / 46