Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2013
BCB
2013
BCB
STECOVÁ, Eva - POPELKA, Peter. Hygiena potravín. Rec. Dionýz Máté, Jozef Nagy, Pavel Maľa, Monika Pipová. 2. dopl. vyd. Bratislava : PROXIMA PRESS 2013. ISBN 978-80-89248-53-7, 277 s.
2013
BDF
2013
BDF
NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - BÉM, Karol - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MONCOĽOVÁ, Ivana. Objektívne hodnotenie niektorých ukazovateľov kvality vajec pomocou moderných prístrojov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2013. 2013. ISSN 1335-0099, Roč. 38, č. 3-4 (2013), s. 136-137.
2012
AFC
2012
AFC
POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Izolácia kyselinu mliečnu produkujúcich baktérií z tráviaceho traktu pstruha dúhového. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 213-216.
2012
AFC
2012
AFC
SOKOLOVÁ, Katarína - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie kvality včelieho medu z rôznych regiónov východného Slovenska. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 230-233.
2012
AFC
2012
AFC
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie úhynov počas výkrmu, prepravy a výsledkov prehliadky post mortem brojlerových kurčiat z hál s rôznou technológiou. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 180-183.
2012
AFD
2012
AFD
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Analýza trendov úhynu počas prepravy a príčin nepožívateľnosti brojlerových kurčiat v rokoch 2006-2010. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 193-196.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Antioxidačný status brojlerov a oxidačná stabilita mäsa po skrmovaní vybraných rastlinných extraktov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 184-187.
2012
AFD
2012
AFD
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - LAZÁR, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Comparison of selected chemical composition indicators of Mouflon muscles with other kinds of wild game. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 44-45.
2012
AFD
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Effect of herbal extracts added to fish glaze and the method of thawing on oxidation changes in lipids in rainbow trout fillets. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 42-43.
2012
AFD
2012
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - POPELKA, Peter. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po podávaní vybraných extraktov rastlín vo vode. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 157-159.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459