Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
AFC
2021
AFC
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - ŠPAKOVSKÁ, Eva. Vplyv rôznych podmienok zrenia vína na vybrané chemické parametre vína Chardonnay [Effect of different conditions of wine maturation on selected chemical properties of Chardonnay wine]. In: L. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů, 13. a 14. října 2021, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2021. 2021. ISBN 978-80-7305-859-3, online, s. 89-93.
2021
AFD
2021
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MAKIŠ, Andrej - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok [Chemical composition and sensory properties of chicken breast meat after feeding the fermented product and humic substances]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 305-310.
2021
AFD
2021
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Farebná a oxidačná stabilita nakrajánej hydinovej a morčacej šunky [The colour and oxidation stability of sliced poultry and turkey ham]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 334-340.
2021
AFD
2021
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - BUJŇÁK, Lukáš. Humínové látky a fermentované produkty obohatené o významné mastné kyseliny - vplyv na rastové parametre a biochemické parametre krvi kurčiat [Humic substances and fermented products enriched with important fatty acids – impact on performance and blood biochemical parameters of chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 92-97.
2021
AFD
2021
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Optimalizácia podmienok stanovenia mykotoxínu deoxynivalenol v krmive. In: Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca 2021 : Recenzovaný zborník príspevkov z vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2021. 2021. ISBN 978-80-89738-30-4, online, s. 90-94.
2021
AFD
2021
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAĎ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír. Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 115-118.
2021
AFD
2021
AFD
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita mäsa po pridávaní humínových látok a fermentovaného produktu do krmiva brojlerových kurčiat [Sensory quality of meat after supplementation of broiler chicken feed with humic substances and fermented product]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 111-114.
2021
AFD
2021
AFD
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete [Sensory evaluation of pork hams from the retail market]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 361-366.
2021
AFD
2021
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Sledovanie rozkladných a senzorických zmien bravčového mäsa po prídavku ľanového semena počas mraziarenského skladovania [Evaluation of degradable and sensory changes of pork meat after the flaxseed supplementation during freezer storage]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 129-136.
2021
AFD
2021
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - PETRÍKOVÁ, Dominika - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana. Účinok prídavku ľanového semena na fyzikálne a biochemické zmeny v mäse ošípaných [Effect of linseed addition on physical and biochemical changes in meat of pigs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 252-257.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657