Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2011
BDF
2011
BDF
LACIAKOVÁ, Anna - ČONKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Výsledky testovania antimykotickej účinnosti dezinfekčného prípravku Hviezda. In: DERMA. 2011. ISSN 1335-7360, Roč. 11, č. 1 (2011), s. 31-32.
2010
AFC
2010
AFC
KADUKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz. Bektericídna a fungicídna účinnosť dezinfekčných prípravkov. In: IX. konference DDD. 10. - 12. 05. 2010, Poděbrady. Praha : Sdružení DDD, 2010. 2010. ISBN 978-80-02-02238-1, CD-ROM, s. 1-4.
2010
AFD
2010
AFD
KADUKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz. Baktericídna a fungicídna účinnosť dezinfekčných prípravkov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 1-7.
2010
AFD
2010
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna. Stanovenie fungicídneho efektu kombinovaného dezinfekčného prípravku. In: III. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 2. - 3. december 2010, Gabčíkovo. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-227-3411-0, s. 1-3.
2010
AFD
2010
AFD
KADUKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz. Testovanie fungicídnej účinnosti vybraných chemických agensov. In: Vedecké práce doktorandov 2010, Košice, 6 - 7. september 2010 : Zborník príspevkov prezentovaných na Seminári doktorandov venovanom pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2010. 2010. ISBN 978-80-968618-5-9, s. 40-42.
2009
AFD
2009
AFD
KADUKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna. Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách. In: II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0317-1, s. 267-273.
0000
V2
0000
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína v spojitosti s histamínom [The presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process in connection with histamine]. In: Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU. 0000. ISBN 978-80-7305-934-7, online, s. 271-274.
0000
V2
0000
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vzájomný vzťah medzi biogénnymi amínmi a prítomnosťou Metschnikowia pulcherrima počas procesu fermentácie vína [Interrelationship between biogenic amines and presence of Metschnikowia pulcherrima during the wine fermentation proce]. In: Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU. 0000. ISBN 978-80-7305-934-7, online, s. 166-171.
0000
V2
0000
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny v mikrobiote počas procesu kvasenia vína vo vzťahu k tyramínu [Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine]. In: Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU. 0000. ISBN 978-80-7305-934-7, online, s. 339-345.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 199