Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2011
BDF
2011
BDF
LACIAKOVÁ, Anna - ČONKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Výsledky testovania antimykotickej účinnosti dezinfekčného prípravku Hviezda. In: DERMA. 2011. ISSN 1335-7360, Roč. 11, č. 1 (2011), s. 31-32.
2010
AFC
2010
AFC
KADUKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz. Bektericídna a fungicídna účinnosť dezinfekčných prípravkov. In: IX. konference DDD. 10. - 12. 05. 2010, Poděbrady. Praha : Sdružení DDD, 2010. 2010. ISBN 978-80-02-02238-1, CD-ROM, s. 1-4.
2010
AFD
2010
AFD
KADUKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz. Baktericídna a fungicídna účinnosť dezinfekčných prípravkov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 1-7.
2010
AFD
2010
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna. Stanovenie fungicídneho efektu kombinovaného dezinfekčného prípravku. In: III. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 2. - 3. december 2010, Gabčíkovo. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-227-3411-0, s. 1-3.
2010
AFD
2010
AFD
KADUKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz. Testovanie fungicídnej účinnosti vybraných chemických agensov. In: Vedecké práce doktorandov 2010, Košice, 6 - 7. september 2010 : Zborník príspevkov prezentovaných na Seminári doktorandov venovanom pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2010. 2010. ISBN 978-80-968618-5-9, s. 40-42.
2009
AFD
2009
AFD
KADUKOVÁ, Jana - LACIAKOVÁ, Anna. Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách. In: II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0317-1, s. 267-273.
0000
V2
0000
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína v spojitosti s histamínom [The presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process in connection with histamine]. In: Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU. 0000. ISBN 978-80-7305-934-7, online, s. 271-274.
0000
V2
0000
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vzájomný vzťah medzi biogénnymi amínmi a prítomnosťou Metschnikowia pulcherrima počas procesu fermentácie vína [Interrelationship between biogenic amines and presence of Metschnikowia pulcherrima during the wine fermentation proce]. In: Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU. 0000. ISBN 978-80-7305-934-7, online, s. 166-171.
0000
V2
0000
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny v mikrobiote počas procesu kvasenia vína vo vzťahu k tyramínu [Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine]. In: Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU. 0000. ISBN 978-80-7305-934-7, online, s. 339-345.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 199
Strana 20 / 20