Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening].
Informácie o publikácii
Zápis:
SEMJON, Boris - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REITZNEROVÁ, Anna - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - PAULSEN, Peter. Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening]. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 55-58.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
60 %
10 %
10 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana
4 %
5 %
10 %
PAULSEN Peter
1 %
Podiel UVLF:
95 %
Autori vydania:
ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef
Vydanie:
18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
18. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 55-58
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-39-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský