Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - HALÁS, Šimon - ZAHUMENSKÁ, Jana - PECKA-KIEŁB, Ewa - VARGOVÁ, Mária. Cultivation tests for rapid detection of mastitis pathogens in dairy cows. In: Acta veterinaria Brno. 2024. ISSN 0001-7213, Vol. 93, suppl. 11 (2024), p. 37-45.
(2024: 0.700 - IF, 0.700 - IF 5y, 0.240 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2024: 0.700 - IF, 0.700 - IF 5y, 0.240 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
ZAHUMENSKÁ, Jana - ZIGO, František - MIHOK, Tomáš - KOVÁČOVÁ, Mariana - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - LACKOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária. Analysis of the quality of curds from Slovakia and neighbouring countries. In: Czech Journal of Food Sciences. 2024. ISSN 1212-1800, Vol. 42, no. 5 (2024), p. 317-329.
(2024: 1.000 - IF, 1.500 - IF 5y, 0.308 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 1.000 - IF, 1.500 - IF 5y, 0.308 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
ZAHUMENSKÁ, Jana - ZIGO, František - KOVÁČOVÁ, Mariana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HISIRA, Vladimír - MIHOK, Tomáš - VÝROSTKOVÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Influence of different milking methods on milk quality based on somatic cell count and basic composition. In: Annals of Agricultural and Environmental Medicine. 2024. ISSN 1232-1966, Vol. 31, no. 2 (2024), p. 198-204.
(2024: 1.200 - IF, 1.600 - IF 5y, 0.386 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 1.200 - IF, 1.600 - IF 5y, 0.386 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon - VARGOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZAHUMENSKÁ, Jana - IBRAHIM, Rawia M. - REHAN, Ibrahim F.. Comparison of cultivation tests to detection mastitis in dairy cows. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2024. ISSN 1338-5178, Vol. 13, no. 4 (2024), art. no. 10507, p. [1-4]
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
IBRAHIM, Rawia M. - AMIN, Yahia A. - REHAN, Ibrahim F. - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - NOUR, Safaa Y.. Laboratory investigation of haematological and biochemical parameters throughout the periparturient phase in fat-tailed ewes. In: SVU- International Journal of Veterinary Sciences. 2024. ISSN 2535-1826, Vol. 7, no. 1 (2024), p. 39-55.
2024
V3
2024
V3
KALINAJ, Blažej - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - RÉCKY, Andrej - ARVAIOVÁ, Juliana - REHAN, Ibrahim F.. The influence of health status on the changes of gut microbiota and performance of racing pigeons. In: International Journal of Avian and Wildlife Biology. 2024. ISSN 2574-9862, Vol. 8, no. 2 (2024), p. 49-53.
2024
V2
2024
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - VELGOSOVÁ, Oksana - MAČÁK, Lívia. Baktericídna účinnosť strieborných nanočastíc syntetizovaných pomocou extraktu z listov [Bactericidal efficacy of silver nanoparticles synthesized with lavender leaf extract]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 337-343.
2024
V2
2024
V2
ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VARGOVÁ, Mária - ARVAIOVÁ, Juliana - PECKA-KIEŁB, Ewa. Výskyt a etiológia mastitíd v produkčných chovoch dojníc [Occurrence and etiology of mastitis in dairy cows herds]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 217-224.
2024
V2
2024
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VARGOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - PECKA-KIEŁB, Ewa. Zastúpenie mastných kyselín v mastitídnom kravskom mlieku [Fatty acids levels in mastitic cow´s milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 176-181.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - VÝROSTKOVÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Zhodnotenie sanitačných opatrení v pekárenskom podniku [Evaluation of sanitation measures in a bakery]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 92-95.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 19