Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
BEF
2018
BEF
REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Identifikácia Fusarium spp. a Aspergillus spp. v slepačích vajciach [Identification of Fusarium spp. and Aspergillus spp. in hen eggs]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 170-171.
2018
BEF
2018
BEF
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Kontaminácia vajec zástupcami rodu Penicillium [Contamination of eggs with Penicillium species]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 57-60.
2018
BEF
2018
BEF
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt mykotoxínov v krmive a vo svalovine a vnútorných orgánov hydiny. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 175-178.
2017
ADF
2017
ADF
POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - ŠMEJKAL, Karel - ROBA, Pavol. Determination of capsaicin content and pungency level of different fresh and dried chilli peppers [Stanovenie obsahu kapsaicínu a stupňa štipľavosti u rôznych druhov čerstvých a sušených chilli paprík]. In: Folia veterinaria. 2017. ISSN 0015-5748, Roč. 61, č. 2 (2017), s. 11-16.
2017
ADN
2017
ADN
POPELKA, Peter - ŠMEJKAL, Karel - JEVINOVÁ, Pavlína - ROBA, Pavol. Antibacterial activity of Capsicum extract against selected strains of bacteria and micromycetes [Antibakteriálna aktivita Capsicum extraktov proti vybraným druhom baktérií a mikromycét]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Roč. 11, č. 1(2017), s. 223-229.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA a identifikácia Cladosporium spp.v potravinách [DNA isolation and identification of Cladosporium spp. in food]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 116-120.
2017
AFD
2017
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kontaminácia slepačích vajec mikromycetami [Contamination of chicken eggs with micromycetes]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 109-115.
2017
AFD
2017
AFD
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v priebehu zrenia mäsa pštrosov [Observation of physico-chemical changes during ripening of ostrich meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 237-241.
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DANČANIN, Filip. Sledovanie vplyvu mraziarenských teplôt na antimikrobiálnu rezistenciu stafylokokov izolovaných z mäsa ošípaných (Sus scrofa domestica) [Monitoring the impact of freezing temperatures on the antimicrobial resistance of staphylococci isolated from meat of pigs (Sus scrofa domestica)]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 75-78.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - GALKOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Syrové analógy a ich zastúpenie v obchodných reťazcoch [Cheeses analogues and thei]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 91-95.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 254