Publikačný výstup

Izolácia DNA kvasiniek a mikromycét pochádzajúcich z potravín : [DNA isolation of yeast and micromycetes derived from food]

Informácie o publikácii

Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA kvasiniek a mikromycét pochádzajúcich z potravín : [DNA isolation of yeast and micromycetes derived from food] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 57-59.
Rok vydania:
2019
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 57-59
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-19-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský