Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2004
BDE
2004
BDE
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - HUSSEIN, Khalled. The influence of stunning electrical current on the quality of broiler chickens [Utjecaj omamljivanja strujom na kakvoču brojlera]. In: Meso. 2004. ISSN 1332-0025, Roč. 6, č. 1 (2004), s. 38-42.
2004
BDF
2004
BDF
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila. Porovnanie niektorých kvalitatívnych ukazovateľov výrobkov "údené kačacie prsia chladené" a "údené kačacie prsia zmrazené". In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 5 (2004), s. 36-37.
2004
BDF
2004
BDF
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - HUSSEIN, Khalled - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. Porovnanie rastových parametrov, výtažnosti a vybraných kvalitatívnych ukazovateľov svaloviny u mäsových hybridov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 4 (2004), s. 26-27.
2004
BDF
2004
BDF
POPELKA, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Rozvoj správnej hygienickej praxe v potravinárskom priemysle. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 2 (2004), s. 10-11.
2004
BDF
2004
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled. Účinok podávania rozmarínu a vitamínu E v kŕmnej dávke na rast a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 3 (2004), s. 37-39.
2003
ADF
2003
ADF
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled. A comparison of BsDA and Premi test sensitivity to penicillin standards in poultry meat and after the administration of Amuril plv. sol.. In: Folia veterinaria. 2003. ISSN 0015-5748, Roč. 47, č. 3 (2003), s. 139-141.
2003
ADF
2003
ADF
MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - ĎURČÁK, Peter. The effect of natural antioxidants on oxidative processes in pork meat. In: Folia veterinaria. 2003. ISSN 0015-5748, Roč. 47, č. 4 (2003), s. 215-217.
2003
AFC
2003
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - SOKOL, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila. HPLC sledovanie malóndialdehydu v bravčovom mäse po pridaní antioxidantov [Detection of malondialdehyde by HPLC method in pork meat after antioxidants addition]. In: V. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2003. 2003. ISBN 7305-461-2, s. 12-16.
2003
AFD
2003
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled. Comparison of BSDA and Premitest sensitivity in poultry meat. In: Rizikové faktory potravového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. ISBN 80-8069-282-3, s. 123-124.
2003
AFD
2003
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled - HENŽLÍKOVÁ, Henrieta. Comparison of BsdA and Premitest sensitivity in poultry meat after experimental administration of amuril plv.sol.. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 158-159.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459
Strana 41 / 46