Publikačný výstup

Effect of rosemary and temperature of storage on oxidative changes in non thermal treated meat products.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter. Effect of rosemary and temperature of storage on oxidative changes in non thermal treated meat products. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 28.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
MASSANYI Peter, TOMAN Róbert, LUKÁČ Norbert, KRAMÁROVÁ Marcela
Vydanie:
Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005
Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference
S. 28
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-593-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický