Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V3
2023
V3
CHOMOVÁ, Natália - PAVLOKOVÁ, Sylvie - SONDOROVÁ, Miriam - MUDROŇOVÁ, Dagmar - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - ŽITŇAN, Rudolf - FRANC, Aleš. Development and evaluation of a fish feed mixture containing the probiotic Lactiplantibacillus plantarum prepared using an innovative pellet coating method. In: Frontiers in veterinary science. 2023. ISSN 2297-1769, Vol. 10, no. (2023), art. no. 1196884, p. [1-14]
(2021: 3.471 - IF, 44 - H-index, 3.821 - IF 5y, 0.719 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - CHOMOVÁ, Natália - MAREŠ, Jan - MALÝ, Ondřej - ŽITŇAN, Rudolf - FALDYNA, Martin - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Feeding-regime-dependent intestinal response of rainbow trout after administration of a novel probiotic feed. In: Animals. 2023. ISSN 2076-2615, Vol. 13, no. 12 (2023), art. no. 1892, p. [1-24]
(2021: 3.231 - IF, 43 - H-index, 3.312 - IF 5y, 0.610 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
KRAHULCOVÁ, Monika - CVERENKÁROVÁ, Klára - KORENEKOVÁ, Júlia - ORAVCOVÁ, Andrea - KOŠČOVÁ, Jana - BÍROŠOVÁ, Lucia. Occurrence of antibiotic-resistant bacteria in fish and seafood from Slovak market. In: Foods. 2023. ISSN 2304-8158, Vol. 12, no. 21 (2023), art. no. 3912, p. [1-14]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
JURČACKOVÁ, Zuzana - CIGLANOVÁ, Denisa - MUDROŇOVÁ, Dagmar - TUMOVÁ, Lenka - BÁRCENAS-PÉREZ, Daniela - KOPECKÝ, Jiří - KOŠČOVÁ, Jana - CHEEL, José - HRČKOVÁ, Gabriela. Astaxanthin extract from Haematococcus pluvialis and its fractions of Astaxanthin mono- and diesters obtained by CCC show differential antioxidant and cytoprotective effects on naïve-mouse spleen cells. In: Antioxidants. 2023. ISSN 2076-3921, Vol. 12, no. 6 (2023), art. no. 1144, p. [1-25]
(2021: 7.675 - IF, 61 - H-index, 7.886 - IF 5y, 1.008 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
NADANASABESAN, Nimalan - SØRENSEN, Solveig Lysfjord - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - VATSOS, Ioannis - BISA, Saraswathy - KIRON, Viswanath - SØRENSEN, Mette. Supplementation of lactic acid bacteria has positive effects on the mucosal health of Atlantic salmon (Salmo salar) fed soybean meal. In: Aquaculture Reports. 2023. ISSN 2352-5134, Vol. 28, no. (2023), art. no. 101461, p. [1-15]
2023
V3
2023
V3
HUDECOVÁ, Patrícia - KOŠČOVÁ, Jana - HAJDUČKOVÁ, Vanda. Phytobiotics and their antibacterial activity against major fish pathogens. A review. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 2 (2023), s. 51-61.
2023
V2
2023
V2
SZABÓOVÁ, Renáta - HERICH, Róbert - LEVKUT, Martin - KARAFFOVÁ, Viera - REVAJOVÁ, Viera - ŠEVČÍKOVÁ, Zuzana - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - KOŠČOVÁ, Jana - FAIXOVÁ, Zita. Efekt perorálnej aplikácie probiotického kmeňa Lactobacillus fermentum 2I3 CCM 7158 na morfologický status slepého čreva kurčiat [Effect of oral administration of the probiotic strain Lactobacillus fermentum 2I3 CCM 7158 on the morphological status of the caecum of chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 86-89.
2023
V2
2023
V2
MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - KOŠČOVÁ, Jana - NAĎ, Pavel. Nutričné a minerálne parametre stehennej svaloviny moriek po perorálnom príjme probiotika [Nutritional and mineral parameters of thigh muscles of turkeys after oral administration of a probiotic]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 201-207.
2023
V2
2023
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MAKIŠ, Andrej - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku probiotík a humínových látok vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu stehennej svaloviny [Effect of the addition of probiotics and humic substances in the diet of broiler chickens on the quality of thigh muscle]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 220-224.
2023
V2
2023
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - KOŠČOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - KARAFFOVÁ, Viera - NAĎ, Pavel. Vplyv probiotických baktérií Lactobacillus fermentum na rast a využitie živín u výkrmových moriek [The effect of probiotic bacteria Lactobacillus fermentum on the growth and utilization of nutrients in fattening turkeys]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 74-79.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 30
Strana 1 / 3