Supplementation of lactic acid bacteria has positive effects on the mucosal health of Atlantic salmon (Salmo salar) fed soybean meal.
Informácie o publikácii
Zápis:
NADANASABESAN, Nimalan - SØRENSEN, Solveig Lysfjord - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - VATSOS, Ioannis - BISA, Saraswathy - KIRON, Viswanath - SØRENSEN, Mette. Supplementation of lactic acid bacteria has positive effects on the mucosal health of Atlantic salmon (Salmo salar) fed soybean meal. In: Aquaculture Reports. 2023. ISSN 2352-5134, Vol. 28, no. (2023), art. no. 101461, p. [1-15]
Rok vydania:
2023
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
NADANASABESAN Nimalan
10 %
SØRENSEN Solveig Lysfjord
10 %
10 %
10 %
10 %
10 %
VATSOS Ioannis
10 %
BISA Saraswathy
10 %
KIRON Viswanath
10 %
SØRENSEN Mette
10 %
Podiel UVLF:
40 %
Vydanie:
Aquaculture Reports
Vol. 28, no. (2023), art. no. 101461, p. [1-15]
Krajina vydania:
Holandsko
ISSN:
2352-5134
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2023-2023: [1] AIDOS, Lucia - MIRRA, Giorgio - PALLAORO, Margherita - HERRERA MILLAR, Valentina Rafaela - RADAELLI, Giuseppe - BAZZOCCHI, Chiara - MODINA, Silvia Clotilde - DI GIANCAMILLO, Alessia. How Do Alternative Protein Resources Affect the Intestine Morphology and Microbiota of Atlantic Salmon? In Animals, 2023-06-01, 13, 12, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/ani13121922.