Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
1989
AFD
1989
AFD
VAŠKO, Ladislav - HOJER, Richard - PLEVA, Ján - TUREK, Peter. Vplyv kvality bielkovín krmiva na jatočné ukazovatele a kvalitu mäsa ošípaných vo výkrme. In: Zborník zo XVII. vedeckej konferencie. „Aktívne zdravie – základ produkcie a reprodukcie zvierat“. Košice, 6.-7. septembra 1989. 1989. s. 120.
1987
BCI
1987
BCI
IZÁK, Štefan - CABADAJ, Rudolf - HOJER, Richard - SIKSA, Ján - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov. Rec. 1. vyd. Bratislava : Príroda 1987. 207 s.
1986
BCI
1986
BCI
TUREK, Peter - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Cvičenia z hygieny produkcie potravín. Rec. 1. vyd. Bratislava : Príroda 1986. 228 s.
1984
ADD
1984
ADD
PLEVA, Ján - CABADAJ, Rudolf - MAĽA, Pavel - TUREK, Peter. Predikcia PSE mäsa ošípaných meraním pH na živom zvierati a jeho korelácia s aktivitou kreatinkinázy. In: Veterinarni medicina. 1984. ISSN 0375-8427, Roč. 29, č. 10(1984), s. 611-617.
1983
BCI
1983
BCI
TUREK, Peter - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru a technicko-právnych noriem. Rec. 1. vyd. Košice : VŠV 1983. 186 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 38 / 38