Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
ADF
2008
ADF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BURDOVÁ, Oľga - KREMEŇ, Jozef. Effect of wheat protein-Seitan, coloured by microbial natural pigment Monascus purpureus on the organoleptic characters of poultry meat products. In: Folia veterinaria. 2008. ISSN 0015-5748, roč. 52, č. 2 (2008), s. 109-112.
2008
AFC
2008
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Inovácia systému prekladania modelových vzoriek v senzorickom laboratóriu [Inovated system of the presentation of model sample in sensory laboratory]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 140-143.
2008
AFC
2008
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - DITTRICHOVÁ, Helena. Kvalitatívne charakteristiky prírodných sójových nápojov v rámci deklarovanej doby skladovania [Qualitative characteristics of natural soya beverages during declared shelf live]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 63-67.
2008
AFC
2008
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VIETORIS, Vladimír. Objektivizácia vnemov pri senzorickej analýze [Objectivity of percepts of sensory analysis]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 218-220.
2008
AFC
2008
AFC
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARANOVÁ, Mária. Obsah selénu v potravinách dennej spotreby [The content of selenium in daily consumption food]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 195-198.
2008
AFD
2008
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PILIPČINEC, Emil. Integrovaný systém veterinárskej starostlivosti pri znižovaní zdravotného rizika z mlieka. In: Kľúčové problémy výživy slovenského obyvateľstva a bezpečnosť potravín. Nitra : SAPV, 2008. 2008. ISBN 978-80-89162-37-6, s. 33-38.
2008
AFD
2008
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Potravinová bezpečnosť - uplatňovanie princípu od "farmy po stôl" - skúsenosti a problémy [Food safety - application of principle "from the farm to the table" - experiences and problems]. In: Produkčné, zdravotné a ekologické aspekty chovu zvierat. Nitra : SAPV, 2008. 2008. ISBN 978-80-89162-35-2, s. 71-74.
2008
AFD
2008
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická kvalita sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 2.-3.apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0027-9, s. 181-184.
2008
BDF
2008
BDF
BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Možnosti ovplyvňovania kvality mlieka v mliečnom reťazci. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 2 (2008), s. 36-39.
2007
ACB
2007
ACB
BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad. Rec. Vladimír Pažout, Mária Demeterová. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-057-0, 253 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309