Effect of wheat protein-Seitan, coloured by microbial natural pigment Monascus purpureus on the organoleptic characters of poultry meat products.
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BURDOVÁ, Oľga - KREMEŇ, Jozef. Effect of wheat protein-Seitan, coloured by microbial natural pigment Monascus purpureus on the organoleptic characters of poultry meat products. In: Folia veterinaria. 2008. ISSN 0015-5748, roč. 52, č. 2 (2008), s. 109-112.
Rok vydania:
2008
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Folia veterinaria
roč. 52, č. 2 (2008), s. 109-112
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0015-5748
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický