Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2001
AFD
2001
AFD
BURDOVÁ, Oľga - KNÍŠOVÁ, E. - BARANOVÁ, Mária - LAUKOVÁ, Andrea - DUDRIKOVÁ, Eva. Proteolytická a lipolytická aktivita psychrotrofnej mikroflóry pasterizovaného mlieka [The proteolytic and lipolytic activity of psychrotrophic microorganisms in the pasteurised milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 158-162.
2001
AFD
2001
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenie jednotlivých trhových druhov konzumného mlieka [Organoleptic evaluation of market types of consumed milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 195-196.
2001
AFD
2001
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenie vybraných druhov syrov [Organoleptic evaluation of cheeses]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 242-243.
2001
AFD
2001
AFD
MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - POKORNÝ, Jozef. Špecializované senzorické laboratórium pre personálnu certifikáciu zakreditované [Special sensory laboratory for personal certification is accredited]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 107-109.
2001
AFD
2001
AFD
BURDOVÁ, Oľga - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - BARANOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka. Správna výrobná prax pri produkciu mlieka [The right processing practice in milk production]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 250-252.
2001
AFD
2001
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Účinok baktericínov v procese zretia kravskej hrudky v modelovom pokuse [The effect of bacteriocins during experimental production of cows cottage cheese]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 150-152.
2001
BCI
2001
BCI
PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
2001
BDF
2001
BDF
BURDOVÁ, Oľga - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - PAŽÁKOVÁ, Janka - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Hygiena prvovýroby mlieka z pohľadu správnej výrobnej praxe. In: Mliekarstvo. 2001. ISSN 1210-3144, Roč. 32, č. 1 (2001), nestr. príloha k č. 1.
2001
FAI
2001
FAI
Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL 2001. ISBN 80-88985-39-0, 264 s.
2000
AED
2000
AED
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe syrov. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 21.- 22. august 2000. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2000. 2000. s. 184-188.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309