Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFH
2019
AFH
DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Sledovanie niektorých vlastností kozieho mlieka v priebehu roka [Monitoring of some goat´s milk properties during the year]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 54.
2019
AFH
2019
AFH
DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Katarína. Účinok superoxidovaného dezinfekčného prostriedku na báze aktívneho kyslíka a kyseliny chlórnej (VETERINOL na G- baktérie izolované z ovčieho a kozieho mlieka [Effectiveness of superoxidized disinfectant on basis of active oxygen and hypochlorous and hypochlorous acid (VETERINOL) on isolates of G- bacteria isolated from ewe´s and goat´s milk]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 280.
2019
BEF
2019
BEF
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA kvasiniek a mikromycét pochádzajúcich z potravín [DNA isolation of yeast and micromycetes derived from food]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 57-59.
2018
AED
2018
AED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zmena niektorých fyzikálno-chemických parametrov kozieho mlieka v priebehu roka [Change of some physico-chemical parameters of goat´s milk during the year]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 50-55.
2017
AFC
2017
AFC
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva. Detekcia možného falšovania ovčieho mlieka rýchlymi screeningovými [Detection of possible falsification of sheep's milk by rapid screening tests]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 64-66.
2017
AFC
2017
AFC
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - ČOPÍKOVÁ, Miriam. Parené syry v prihraničných oblastiach Slovenska [The steamed cheeses in a border areas of Slovakia]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 183-186.
2017
AFC
2017
AFC
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Sledovanie citlivosti izolátov z ovčích a kozích produktov voči vybraným ATB [Monitoring the sensitivity of isolates from sheep and goat products to selected ATBs]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 243-247.
2017
AFC
2017
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Katarína. Účinok superoxidovaného dezinfekčného prostriedku na báze aktívneho kyslíka a kyseliny chlórnej (Veterinol) na G- baktérie izolované z ovčieho a kozieho mlieka [Effectiveness of superoxidized disinfectant on basis of active oxygen and hypochlorous acid (Veterinol) on isolates of G- bacteria isolated from ewe´s and goat´s milk]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 118-123.
2017
AFC
2017
AFC
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 209-213.
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA a identifikácia Cladosporium spp.v potravinách [DNA isolation and identification of Cladosporium spp. in food]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 116-120.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 199