Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2004
AFD
2004
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 322-324.
2004
AFD
2004
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena. Podiel konzumácie sójových jedál v spoločnom stravovaní zamestnancov UVL v Košiciach [Consumption of soyameals in common board of UVM employees in Košice]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s.109-112.
2004
AFD
2004
AFD
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Prítomnosť skrytých alergénov v potravinách - závažné riziko pre osoby trpiace potravinovou alergiou [The presence of hidden allergens in food-grave risk for consumer suffering with food allergy]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 328-329.
2004
AFD
2004
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické charakteristiky niektorých výrobkov vyrobených na báze tofu, pšeničnej bielkoviny fermentovanej ryže [Organoleptic characteristics of some products produced from soya, wheat proteins and fermented rice]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 176-179.
2004
AFD
2004
AFD
DITTRICHOVÁ, Helena - BARANOVÁ, Mária. Sójový nápoj - alternatívny zdroj bielkovín [Soyebean beverage - alternative source of protein]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 173-175.
2004
AFD
2004
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Stupeň poznania a úroveň konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov u vysokoškolskej mládeže [Knowledge and consumption of milk and milk products by university students]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 121-125.
2004
AFD
2004
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Úroveň rozlíšenia senzorických vlastností potravinových zložiek frekventantami ŠSL [Resolving power of organoleptic characteristics of food components by professionals]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s.185-188.
2004
AFD
2004
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Vplyv extraktu farbiva Monascus purpureus na mikroflóru mlieka použitého pri výrobe jogurtov [Influence of the Monascus purpureus pigments extrakt on microflora of the milk used by yoghurt production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 325-327.
2004
AFD
2004
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Vyhodnotenie hlavných senzorických profilov vybraných sójových výrobkov [Evaluation of the main organoleptic backgrounds of selected soybean products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 330-332.
2004
AFH
2004
AFH
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.105.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309
Strana 19 / 31