Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
AFC
2009
AFC
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. Produkčná a preventívna veterinárna medicína v chovoch mliečnych kôz [Production and preventive veterinary medicine in milk goats]. In: XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 13. a 14. října 2009, Brno. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-081-8, s. 146-149.
2009
AFD
2009
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Bryndza - tradičná potravina posúdená z netradičného uhla [Bryndza sheep´s cheese - traditional food qualified in unconventional point of view]. In: 4. Európsky seminár. 24. - 26. marec 2009, Vysoké Tatry. Košice : ELSEWA, 2009. 2009. ISBN 978-80-89385-02-7, s. 1-6.
2009
AFD
2009
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - CHLEBO, Peter - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Konzumácia ovocia a zeleniny u univerzitných študentov ako prirodzeného zdroja antioxidantov [Consumption of fruits and vegetables in university students as a natural source of antioxidants]. In: Antioxidanty 2009. Nitra, 6. mája 2009 : Zborník z I. ročníka vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0209-9, s. 50-55.
2009
AFD
2009
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. MERANIE VODNEJ AKTIVITY V SYROCH DVOMA METÓDAMI – POROVNÁVACIA ŠTÚDIA [WATER ACTIVITY MEASURING IN CHEESE BY TWO METHODS COMPARATIVE ANALYSIS]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 120-125.
2009
AFD
2009
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva. Stanovenie vodnej aktivity v syroch [Estimating of water activity in cheese]. In: XI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 26. - 28. október 2009. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2009. 2009. ISBN 978-80-89385-05-8,
2009
AFD
2009
AFD
LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva - CHLEBO, Peter - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Stravovacie zvyklosti študentov z hľadiska príjmu antioxidantov [Eating habits of students in terms of intake of antioxidants]. In: Antioxidanty 2009. Nitra, 6. mája 2009 : Zborník z I. ročníka vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0209-9, s. 159-163.
2009
AFD
2009
AFD
HÚSKA, Miroslav - BÍREŠ, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva - REICHEL, Peter - BULECA, Ján - KORÉNEK, Marián. Využitie zlata v homeopatickej terapii [The application of gold in the homeopathic therapy]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy. Hrádok 22. - 23. október 2009. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZS VTS, 2009. 2009. ISBN 978-80-970034-1-8, s. 121-123.
2009
AFG
2009
AFG
POĽÁKOVÁ, Lucia - FIĽKO, Ján - PUKÁČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Zdravotné a hygienické podmienky získavania a spracovania ovčieho mlieka z aspektu zdravotnej neškodnosti potravín. In: MZLU. XXXV. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - „Ingrovy dny“ - program. 5. března 2009, Brno. Brno : MZLU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7375-281-1, s. 39.
2009
BCI
2009
BCI
DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : 2. čast: Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Beličková. 1. vyd. Košice : UVL 2009. ISBN 978-80-8077-134-8, 114 s.
2008
ADF
2008
ADF
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva. Risk in nutrition habits of Slovak population. In: Slovak Journal of Animal Science. 2008. ISSN 1335-3683, vol. 41, č. 4 (2008), s. 198.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503
Strana 27 / 51