Publikačný výstup

Selected viability of probiotic cultures in Low-cooked cheese during ripening.

Informácie o publikácii

Zápis:
LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva - NEMCOVÁ, Radomíra - RIMÁROVÁ, Kvetoslava - GUBA, Peter. Selected viability of probiotic cultures in Low-cooked cheese during ripening. In: . Conference proceedings from International Scientific Conference Probiotics and Prebiotics. 15th - 17th June 2010, Košice, Slovakia. Košice : PAMIDA, 2010. 2010. ISBN 978-80-970168-4-5, s. 175.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
LOVAYOVÁ Viera
0 %
RIMÁROVÁ Kvetoslava
0 %
GUBA Peter
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Conference proceedings from International Scientific Conference Probiotics and Prebiotics. 15th - 17th June 2010, Košice, Slovakia
S. 175
Vydavateľ:
PAMIDA
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970168-4-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický