Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
GII
2021
GII
MARCINČÁK, Slavomír. Hygiena alimentorum XL. In: Spravodajca Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. 2021. Roč. 50, č. 6 (2021), s.15-16.
2021
GII
2021
GII
MARCINČÁK, Slavomír. Najlepšia vedecká práca mladých vedeckých pracovníkov za rok2020 v oblasti veterinárskych vied. In: Spravodajca Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. 2021. Roč. 50, č. 6 (2021), s. 25-26.
2021
GII
2021
GII
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Záverečný míting a vedecká konferencia medzinárodného projektu Kultúrne dedičstvo regiónov v Krakove. In: Spravodajca Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. 2021. Roč. 50, č. 6 (2021), s. 19.
2020
AAB
2020
AAB
MARCINČÁK, Slavomír. Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa : inauguračná práca. Rec. Jozef Golian, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-660-2, 64 s. [3,66AH]
2020
ADE
2020
ADE
NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of dietary supplementation of humic substances on production performance and slaughter value of broiler chicken. In: Animal Welfare, Ethology and Housing Systems. 2020. ISSN 1786-8440, Vol. 16, no. 2 (2020), p. 156-162.
2020
ADE
2020
ADE
MIGDAL, Wladyslaw - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - KRÁL, Martin - WALCZYCKA, Maria - DOMAGALA, Jacek - NAJGEBAUER-LEJKO, Dorota - MIGDAL, Lukasz. Wplyw Wolochów na kulture pasterska i kuchnie Karpat. In: Przeglad hodowlany. 2020. ISSN 0137-4214, No. 5 (2020), p. 1-7.
2020
ADF
2020
ADF
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCINČÁK, Slavomír. Effects of long-term feeding of treated rapeseed meal on growth performance, blood mineral profile and fatty acid composition of back fat in pigs. In: Folia veterinaria. 2020. ISSN 0015-5748, Roč. 64, č. 4 (2020), s. 37-43.
2020
AED
2020
AED
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. The use of humic acids in broiler diet and effect on nutrition and meat quality. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 209-218.
2020
AED
2020
AED
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok prídavku fermentovaného krmiva vo výžive brojlerov na fyzikálno - chemické zmeny vo svalovinách [Effect of fermented feed addition in the nutrition of broilers to physico - chemical changes in muscles]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 208-211.
2020
AED
2020
AED
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BUJŇÁK, Lukáš. Účinok prírodných humínových látok podávaných vo výkrme brojlerových kurčiat na kvalitu mäsa prsnej svaloviny [The effect of feeding natural humic substances in broiler chicken nutrition on the quality of breast muscle meat]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 222-225.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657