Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
2022
V2
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KACHNIČ, Ján. Hodnotenie mikrobiálnej záťaže prostredia pekárne. In: Aplikovaná ekológia v praxi: Seminár konaný v rámci 1st International Conference Science Cannot Wait: New Horizons in water, raw materials, geology, ecology, energy and environmental and veterinary sciences : Zborník príspevkov zo seminára. 1. vyd. Košice : TU v Košiciach, 2022. 2022. ISBN 978-80-553-4117-0, s. 116-121.
2022
V2
2022
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - POPELKA, Peter - TAKÁČOVÁ, Daniela - KACHNIČ, Ján - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - HROMADA, Rudolf. Hodnotenie zdravotnej bezpečnosti vody v rybochovnom zariadení [Water health safety assessment of quality in rainbow trout farming]. In: N/A : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 381-386.
2022
V2
2022
V2
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína. Vyšetrenie mikrobiologickej záťaže na bitúnku [Investigation of microbiological load of slaughterhouse]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 63-66.
2022
V2
2022
V2
KACHNIČ, Ján - SASÁKOVÁ, Naďa - PAVOLOVÁ, Henrieta - BAKALÁR, Tomáš - HROMADA, Rudolf - GALAJDA, Richard - VARGOVÁ, Mária. Využitie prídavku zeolitu a vápna na úpravu čistiarenského kalu z hľadiska zníženia dopadov na životné prostredie. In: Aplikovaná ekológia v praxi: Seminár konaný v rámci 1st International Conference Science Cannot Wait: New Horizons in water, raw materials, geology, ecology, energy and environmental and veterinary sciences : Zborník príspevkov zo seminára. 1. vyd. Košice : TU v Košiciach, 2022. 2022. ISBN 978-80-553-4117-0, s. 50-57.
2022
V2
2022
V2
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína. Zhodnotenie mikrobiologickej kontroly účinnosti dezinfekcie v pekárenskom podniku [Evaluation of microbiological control of disinfection efficiency in a bakery]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 431-435.
2022
V2
2022
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - POPELKA, Peter - TAKÁČOVÁ, Daniela - KACHNIČ, Ján - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - HROMADA, Rudolf. Hodnotenie zdravotnej bezpečnosti vody v rybochovnom zariadení [Water health safety assessment of quality in rainbow trout farming]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 69.
2022
V2
2022
V2
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína. Zhodnotenie mikrobiologickej kontroly účinnosti dezinfekcie v pekárenskom podniku [Evaluation of microbiological control of disinfection efficiency in a bakery]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 79.
2022
O3
2022
O3
KOVÁČ, Gabriel - PETROVIČ, Vladimír - KOVÁČ, Martin - VARGOVÁ, Mária - VOZÁR, Tibor. Proteíny akútnej fázy zápalu u hovädzieho dobytka [Acute phase proteins in cattle. General information]. In: Veterinářství. 2022. ISSN 0506-8231, Vol. 72, no. 1 (2022), p. 31-36.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 18