Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v mäsospracujúcom podniku [Application of the bioluminiscence method in a meat processing plant]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 574-578.
2024
V2
2024
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária. Vplyv humínových látok na kvalitu jatočného tela a senzorické vlastnosti mäsa králikov [Influence of humic substances on carcass quality and sensory properties of rabbit meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 93-98.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zhodnotenie hygienickej úrovne v mäsospracujúcom závode a v mliekarni [Evaluation of the hygiene level in a meat processing plant and a dairy]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 563-567.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 13