Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
GII
2019
GII
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín: predstavenie monografie. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 201-203.
2018
AEC
2018
AEC
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - PAPAJOVÁ, Ingrid - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Disinfection of Water Used for Human and Animal Consumption [Dezinfekcia vody určenej na konzumáciu pre ľudí a zvieratá]. In: Disinfection. ISBN 978-1-78984-475-7, online, s. 9-31.
2017
ADC
2017
ADC
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Antinutričné látky v strukovinách [Antinutritional Compounds in Legumes]. In: Chemické listy. 2017. ISSN 0009-2770, Vol. 111, č. 12(2017), s. 789-797.
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
AFD
2017
AFD
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SOBEKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit. Miera karamelizačných a Maillardových reakcií v závislosti od zloženia modelového systému. In: Priemyselná toxikológia 2017 : Zborník príspevkov z 37. medzinárodného vedeckého sympózia pod záštitou primátora mesta Svit - Ing. Miroslav Škvarek, MPH. 1. vyd. Bratislava : STU, 2017. 2017. ISBN 978-80-227-4701-1, s. 92-96.
2017
BCI
2017
BCI
SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chemistry - a Set of Questions and Answers for the Entrance Exams. Rec. Zuzana Kostecká, Dagmar Heinová. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-528-5, 82 s.
2016
ADC
2016
ADC
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SASÁKOVÁ, Naďa - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - KVOKAČKA, Valerián - GREGOVÁ, Gabriela - VEREBOVÁ, Valéria - VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - TAKÁČ, Ladislav. Disinfection of potable water sources on animal farms and their microbiological safety [Dezinfekcia zdrojov pitnej vody na farmách a ich mikrobiologická bezpečnosť]. In: Veterinární medicína. 2016. ISSN 0375-8427, Vol. 61, no. 4 (2016), p. 173–186.
(2016: 0.459 - IF, 46 - H-index, 0.878 - IF 5y, 0.284 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2016: 0.459 - IF, 46 - H-index, 0.878 - IF 5y, 0.284 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2016
AFH
2016
AFH
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Nároky na kvalitu pitnej vody z hľadiska človeka a zvieraťa. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 20.
2015
AFD
2015
AFD
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - BOZAKOVA, Nadya - VENGLOVSKÝ, Ján - GREGOVÁ, Gabriela - SZABÓOVÁ, Tatiana - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Disinfection of drinking water used for watering of farm animals. In: Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia : Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-462-2, s. 355-356.
2015
AFD
2015
AFD
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SOBEKOVÁ, Anna - LOHAJOVÁ, Ľuboslava. Vplyv Yucca schidigera na enzýmový antioxidačný systém bahníc. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 59-60.
2015
AFL
2015
AFL
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SASÁKOVÁ, Naďa. Sú individuálne zdroje vody potenciálnym nebezpečenstvom pre konzumenta?. In: Životné podmienky a podmienky : XXIII. vedecko-odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nový Smokovec, 21.-23. septembra 2015. 1. vyd. Bratislava : Úrad verejného zdravotníctva SR, 2015. 2015. s. 1.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 52