Publikačný výstup

Zloženie potravín a potravinových surovín [Composition of foods and foodstuffs].

Informácie o publikácii

Zápis:
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín [Composition of foods and foodstuffs]. Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s.
Rok vydania:
2019
Kategória:
BAB - Odborné knižné publikácie vydané v domácich vydavateľstvách
Recenzenti:
Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
Osveta
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Martin
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8063-475-9
Rozsah:
588 s.
Oblasť výskumu:
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2022-2022: [3] TKACOVA, J. - CUBON, J. - KROCKO, M. - DUCKOVA, V. - HASCIK, P. - HERC, P. - PAVELKOVA, A. Chemické zmeny mäsa vplyvom tepelnej úpravy. In Journal of Tourism, Hospitality and Commerce. ISSN 1804-3836, 2022, vol. 13, no. 2, 47-55.
2021-2021: [3] MROSKOVA, S. - RELOVSKA, M. - KURIPLACHOVA, G. - SCHLOSSEROVA, A. Eating habits and food composition of stroke survivors as a form of secondary prevention. In Kontakt : Journal of nursing and social sciences related to health and illness. ISSN 1212-4117, 2021, vol. 23, no. 3, p. 178-186.
2019-2019: [4] BOBRIKOVA, Z. Aby ste vedeli, čo jete. In Lekárnik . ISSN 1335-924X, 2019, roč. 24, č. 11, s. 60.