Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
2022
V2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu prípravy kávy na antioxidačnú aktivitu vo filtrovaných výberových kávach [Impact of preparation method on antioxidant activity in filtered specialty coffee beverages]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 78.
2022
O2
2022
O2
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - POPELKA, Peter - FEČKANINOVÁ, Adriána - MAREŠ, Jan - ŽITŇAN, Rudolf - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Development of probiotic feed based on autochthonous lactobacilli and its immunomodulatory effect on rainbow trout. In: Eleventh International Conference on Antimicrobial Agents in Veterinary Medicine (AAVM) : 1. vyd. Tel Aviv-Yato : Target Conferences Ltd., 2022. 2022. online, s. A4006.
2022
V1
2022
V1
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends]. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, 481 s.
2022
V1
2022
V1
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends]. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, 111 s.
2021
ABC
2021
ABC
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Traditional milk and meat products as cultural heritage of the Małopolska region in relation to the neighbouring region of East Slovakia. In: HERNIK, Józef et al. Catalogue of the cultural heritage of Małopolska : From past to modern regional development in an international context. 1. vyd. Krakow : Publishing House of the University of Agriculture in Krakow, 2021. 2021. ISBN 978-83-66602-24-3, online, s. 47-62 [1,65AH]
2021
ADC
2021
ADC
CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - POPELKA, Peter - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - CSANK, Tomáš - FEČKANINOVÁ, Adriána - RATVAJ, Marek - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Effect of autochthonous lactobacilli on immunologically important molecules of rainbow trout after bacterial infection studied on intestinal primoculture. In: Fish & shellfish immunology. 2021. ISSN 1050-4648, Vol. 119, no. (2021), p. 379-383.
(2021: 4.622 - IF, 130 - H-index, 4.799 - IF 5y, 1.091 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2021
ADC
2021
ADC
VÁRADY, Matúš - ŚLUSARCZYK, Sylwester - BORŽÍKOVÁ, Jana - HANKOVÁ, Katarína - VIERIKOVÁ, Michaela - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Heavy-metal contents and the impact of roasting on polyphenols, caffeine, and acrylamide in specialty coffee beans. In: Foods. 2021. ISSN 2304-8158, Vol. 10, no. 6 (2021), art. no. 1310, p. [1-14]
(2021: 5.561 - IF, 53 - H-index, 5.940 - IF 5y, 0.726 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2021
ADC
2021
ADC
POPELKA, Peter - ŠULEKOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - SEMJON, Boris - HUDÁKOVÁ, Terézia - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - ROBA, Pavol - VÁRADY, Matúš. Influence of smoking and packaging methods on physicochemical and microbiological quality of smoked mackerel (Scomber scombrus). In: Acta veterinaria Brno. 2021. ISSN 0001-7213, Vol. 90, no. 1 (2021), p. 117-124.
(2021: 0.817 - IF, 40 - H-index, 0.892 - IF 5y, 0.264 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2021
AEC
2021
AEC
TUREK, Peter - POPELKA, Peter. Butcher’s legacy of Spiš region. In: Indicators of change in cultural heritage. ISBN 978-83-66602-15-1, s. 77-87.
2021
AFD
2021
AFD
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Immune response of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed with feed enriched by autochtonous probiotic Lactobacilli. In: NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, s. 96-105.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 466
Strana 6 / 47