Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
BEF
2019
BEF
KOVÁČOVÁ, Mariana - KOŠČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 124-127.
2019
BFA
2019
BFA
NADANASABESAN, Nimalan - SØRENSEN, Mette - VATSOS, Ioannis - KIRON, Viswanath - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Evaluation of skin mucous cells of Atlantic salmon (Salmo salar) fed plant-based diets and probiotics [Hodnotenie buniek mukózy kože Atlantického lososa (Salmo salar) kŕmeného rastlinnou potravou a probiotikami]. In: 19th International Conference on Diseases of Fish and Shellfish, 9th-12th September 2019, Porto, Portugal : 1. vyd. Porto : EAFP, 2019. 2019. s. 13.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 32
Strana 4 / 4