Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
AFC
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 150-153.
2006
AFC
2006
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov [Safety foodstuffs also depend on the profesional assessors]. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.118-120.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Frekvencia konzumácie výrobkov zo sóje u stredoškolákov. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 47-50.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická analýza vybraných druhov sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: XXXVII. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 17. října 2007. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 51-54.
2006
AFC
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Skúsenosti s využitím prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Experiences with aplication of natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products]. In: VIII. KONFERENCE MLADÝCH VĚDECKÝCH PRACOVNÍKů S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ : SBORNÍK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-564-3, s.78-81.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BURDOVÁ, Oľga. Štandardizácia sójových nápojov-alternatívneho zdroja bielkovín. Standardization of Soya Drinks-an alternative source of protein. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. s.56-59.
2006
AFC
2006
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VÁCLAVOVÁ, Andrea - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň hodnotenia modelových substancií poslucháčmi UVL v špecializovanom senzorickom laboratóriu. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 106-109.
2006
AFD
2006
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov [Safety foodstuffs also depend on the professional assessors]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 26-30.
2006
AFD
2006
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Príspevok k vzdelávaniu a profesionalizácie hodnotiteľov potravinárskych produktov [Contribution towards the education of the food products professional assessors]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 425-428.
2006
AFD
2006
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Sójový nápoj - alternatívny zdroj bielkovín [Soya drink - an alernative source of protein]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 182-185.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309