Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2013
AFD
2013
AFD
STRAPÁČ, Imrich - BARANOVÁ, Mária - SOKOL, Jozef. Porovnanie obsahu esenciálnych chemických prvkov kravského a ovčieho mlieka. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 165-167.
2013
AFD
2013
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorická analýza mrazených zeleninových zmesí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 284-286.
2013
AFD
2013
AFD
STRAPÁČ, Imrich - VARGOVÁ, Lenka - BARANOVÁ, Mária. Stanovenie obsahu metylesterov mastných kyselín v N-hexánovom extrakte zo sladkých zemiakov Helianthus tuberosus. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 268-271.
2013
BCI
2013
BCI
BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia cereálií: Hygiena a technológia mlynských obilných výrobkov : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-344-1, 152 s.
2013
BCI
2013
BCI
BARANOVÁ, Mária. Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-343-4, 199 s.
2013
FAI
2013
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, 360 s.
2012
ACB
2012
ACB
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Eva Dudriková, Janka Pažáková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-298-7, 159 s.
2012
ACB
2012
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-287-1, 219 s.
2012
ACB
2012
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-288-8, 223 s.
2012
ADC
2012
ADC
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - ŽATKO, Daniel - BARANOVÁ, Mária. Mercury and selenium concentrations in muscle tissue of different species of predatory freshwater fish and correlation between these elements. In: Food Additives and Contaminants: Part B. 2012. ISSN 1939-3210, Vol. 5, č. 3 (2012), s. 194-199.
(2012: 0.831 - IF, 24 - H-index, 1.116 - IF 5y, 0.459 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2012: 0.831 - IF, 24 - H-index, 1.116 - IF 5y, 0.459 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309