Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2013
AFD
2013
AFD
STRAPÁČ, Imrich - BARANOVÁ, Mária - SOKOL, Jozef. Porovnanie obsahu esenciálnych chemických prvkov kravského a ovčieho mlieka. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 165-167.
2013
AFD
2013
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorická analýza mrazených zeleninových zmesí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 284-286.
2013
AFD
2013
AFD
STRAPÁČ, Imrich - VARGOVÁ, Lenka - BARANOVÁ, Mária. Stanovenie obsahu metylesterov mastných kyselín v N-hexánovom extrakte zo sladkých zemiakov Helianthus tuberosus. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 268-271.
2013
BCI
2013
BCI
BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia cereálií: Hygiena a technológia mlynských obilných výrobkov : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-344-1, 152 s.
2013
BCI
2013
BCI
BARANOVÁ, Mária. Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-343-4, 199 s.
2013
FAI
2013
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, 360 s.
2012
ACB
2012
ACB
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Eva Dudriková, Janka Pažáková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-298-7, 159 s.
2012
ACB
2012
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-287-1, 219 s.
2012
ACB
2012
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-288-8, 223 s.
2012
ADC
2012
ADC
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - ŽATKO, Daniel - BARANOVÁ, Mária. Mercury and selenium concentrations in muscle tissue of different species of predatory freshwater fish and correlation between these elements. In: Food Additives and Contaminants: Part B. 2012. ISSN 1939-3210, Vol. 5, č. 3 (2012), s. 194-199.
(2012: 0.831 - IF, 24 - H-index, 1.116 - IF 5y, 0.459 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309
Strana 7 / 31