Publikačný výstup

Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín.

Informácie o publikácii

Zápis:
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Eva Dudriková, Janka Pažáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-298-7, 159 s.
Rok vydania:
2012
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Recenzenti:
Eva Dudriková, Janka Pažáková.
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-298-7
Rozsah:
159 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský