Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2015
AFD
2015
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Účinok pridávania humínových kyselín brojlerovým kurčatám na rastové parametre a jatočnú výťažnosť [Effect of adding humic acids to broilers chickens on growing parameters and carcass yield]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 125-127.
2015
AFD
2015
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Vplyv humínových kyselín na fyzikálno - chemické zmeny v priebehu zrecieho procesu v mäse hydiny [Effect of humine acids on physicochemical changes during ripening process in poultry meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 74-76.
2015
AFD
2015
AFD
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - CAPOVÁ, Katarína. Vplyv obalového materiálu na senzorické vlastnosti piva [Effect of the packaging material on sensory properties of beer]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 168-171.
2015
AFE
2015
AFE
KLEMPOVÁ, Tatiana - JANŠTOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - ČERTÍK, Milan. Employment of fungal solid-state fermention products in broiler chicken feed. In: 11th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, September 13 to 16, 2015, Alberta , Canada. 1. vyd. Taichung : ISBAB, 2015. 2015. ISSN 1878-8181, s. 34.
2015
BDE
2015
BDE
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom. In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Roč. 26, č. 4(2015), s. 35-37.
2015
BEE
2015
BEE
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - POLÁKOVÁ, Zuzana. Porovnanie rozkladných zmien tukov v mäsových výrobkoch počas skladovania [Comparison of degradation changes of fat in meat products during storage]. In: XVII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 27.5.2015 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. 2015. ISBN 978-80-7305-758-9, s. 38-40.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 26
Strana 3 / 3