Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of the supplementation of humic substances and fermented products in the feed on the content of Salinomycin residues in poultry tissues. In: Foods. 2024. ISSN 2304-8158, Vol. 13, no. 1 (2024), art. no. 68, p. [1-16]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky a ich vplyv na kvalitu a bezpečnosť mäsa [Humic substances and their influence on the quality and safety of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 384-388.
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Mykológia a mykotoxikológia krmív a potravín : (Vysokoškolská učebnica pre študijný program Bezpečnosť krmív a potravín). Rec. Jana Koščová, Janka Poráčová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-810-1, 351 s. [23,2 AH]
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Návody na praktické cvičenia z mykológie a mykotoxikológie krmív a potravín. Rec. Marcel Falis, Gabriela Gadusová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-794-4, 183 s. [8,6 AH]
2023
V3
2023
V3
LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Anti-listerial activity control of postbiotic in cow milk lump cheese processing. In: European Journal of Applied Sciences. 2023. ISSN 2634-9221, Vol. 11, no. 3 (2023), p. 634-640.
2023
O2
2023
O2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Kyselina askorbová a oxid siričitý a ich použitie v bielych vínach : Rewiev práca [Ascorbic acid and sulphur dioxide and their use in white wines]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV SAV, 2023. 2023. ISBN 978-80-974779-0-5, s. 141-146.
2023
V2
2023
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšíe živočíšne produkty v mliekarenskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol [Animal by products in the dairy industry and rules for their official controls]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 424-429.
2023
V2
2023
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BÍLIKOVÁ, Katarína - TOPORČÁK, Juraj - KUZYŠINOVÁ, Katarína - RATVAJ, Marek - CHOMOVÁ, Natália - MOSKÁĽOVÁ, Lenka. Vplyv aplikácie probiotických baktérií na peľovom nosiči včelám medonosným na kvalitu medu [The effect of the application of probiotic bacteria on the pollen carrier to honey bees on the quality of honey]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 504-508.
2023
V2
2023
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB lľúč, s. 466-472.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 697