Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
AFD
2018
AFD
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika. Identifikácia Cladosporium spp. zo slepačích vajec [Identification of Cladosporium spp. in hen eggs]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 32-34.
2018
AFD
2018
AFD
REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Identifikácia Fusarium spp. v slepačích vajciach [Identification Fusarium spp. in hen eggs]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 48-50.
2018
AFD
2018
AFD
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Identifikácia izolátov Cladosporium cladosporioides z vaječnej škrupiny [Identification of isolates of Cladosporium cladosporioides from egg shell]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 224-228.
2018
AFD
2018
AFD
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Identifikácia zástupcov rodu Penicillium zo slepačích vajec [Identification of representatives of Penicillium species in chicken eggs]. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 26-28.
2018
AFD
2018
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - DEMJANOVÁ, Soňa. Vplyv teploty a balenia na kontamináciu vajec mikromycétami [The effect of temperature and packaging on micromycete contamination of eggs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 257-265.
2018
AFH
2018
AFH
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Potvrdenie prítomnosti Penicillium spp. v škrupine slepačích vajec [Confirmation of Penicillium spp. in the shell of the hen eggs]. In: Interaktívna konferencia mladých vedcov. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2018 : Zborník abstraktov. 1. vyd. Bratislava : OZ Preveda, 2018. 2018. ISBN 978-80-972360-2-1, online, s. [1-1]
2018
BEF
2018
BEF
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva. Detekcia prídavku kravského mlieka v ovčom mlieku. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 202.
2018
BEF
2018
BEF
REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Identifikácia Fusarium spp. a Aspergillus spp. v slepačích vajciach [Identification of Fusarium spp. and Aspergillus spp. in hen eggs]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 170-171.
2018
BEF
2018
BEF
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Kontaminácia vajec zástupcami rodu Penicillium [Contamination of eggs with Penicillium species]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 57-60.
2017
ADD
2017
ADD
REGECOVÁ, Ivana - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MAČANGA, Ján. Monitoring of microbiological quality in the process of production of steak tartare [Sledovanie mikrobiologickej kvality v procese výroby tatárskeho bifteku]. In: Journal of Food and Nutrition Research. 2017. ISSN 1336-8672, Vol. 56, č. 4(2017), s. 318-325.
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 339