Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
2022
V2
HUMENÍK, Filip - ČURLÍK, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - ČÍŽEK, Milan - HAGYARI, Soňa - SOMOŠ, Jozef - ČÍŽKOVÁ, Dáša. Africký mor ošípaných u diviačej zveri v okrese Košice-okolie [African swine fever in wild boar population in Košice-okolie region]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 226-230.
2022
O2
2022
O2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - REITZNEROVÁ, Anna - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Egg qualitative parameters after feed supplementation of layng hens diet with fermented product [Kvalitatívne parametre vajec po suplementácii výživy nosníc fermentovaným produktom]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 387-394.
2022
V2
2022
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Humínové látky a fermentované krmivá obohatené o významné mastné kyseliny – efekt na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Humic substances and fermented feed enriched with fatty acids – the effect on the broiler meat quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 16-23.
2022
V2
2022
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita a zdravotná bezpečnosť mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok [Quality and safety of chicken meat after feeding of humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 210-214.
2022
O2
2022
O2
REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 96-103.
2022
V2
2022
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 205-209.
2022
V2
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok [Quality of the chicken breast meat after feeding of humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 215-220.
2022
O2
2022
O2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with important fatty acid]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 55-62.
2022
V2
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - POLÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 372-380.
2022
O2
2022
O2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv humínových látok a probiotickej kultúry na zrecie procesy v mäse kurčiat [Effect of huminic substances and probiotic culture on ripening process in poultry meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 260-266.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 31
Strana 2 / 4