Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2007
AFD
2007
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít [Food safety is also guaranteed by the level of general knowledge of sensory qualities]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 248-252.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Hodnotenie kvalitatívnych ukazovateľov prírodných sójových nápojov počas deklarovanej doby skladovania [Evaluation of qualitative characteristics of satural soya during declared shelf live]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 340-345.
2007
AFD
2007
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Hygienické aspekty získavania a prvotného ošetrenia surového kravského mlieka - bezpečná surovina pre výživu ľudí. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 34-36.
2007
AFD
2007
AFD
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Klamlivé označovanie sójových nápojov [Misleading labeling of soya drinks]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 340-345.
2007
AFD
2007
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - MAĽA, Pavel. Komplexný prístup k zdraviu ľudí a zvierat v smere využitia alternatívnych postupov liečby [The complex admission to human and animal health in the direction of the alternative therapy]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 211-214.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena. Mikrobiálne farbivo Monascus purpureus a možnosti jeho využitia v potravinárskom priemysle [Microbiological pigment monascus purpureus and suitebility of its using in food industry]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 207-211.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické profily prírodných a rekombinovaných sójových nápojov dostupných v obchodnej sieti [Senzorical profiles of natural and reconstituted soya beverages available in our markets]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 349-353.
2007
AFD
2007
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické vzdelávanie garantuje zvyšovanie úrovne kvality a bezpečnosti potravín [Sensorial education garantees the increasing of the level of food safety and quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 337-339.
2007
AFD
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň posudzovania mliečnych výrobkov a testovacích substancií poslucháčmi UVL [Assesment of senzory characteristics of milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 332-336.
2007
AFD
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň rozlišovania senzorických vlastností vybraných potravinárskych komodít [Distinquishing standard of senzorial properties of foodstufs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 320-324.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272