Publikačný výstup

Mikrobiálne farbivo Monascus purpureus a možnosti jeho využitia v potravinárskom priemysle : [Microbiological pigment monascus purpureus and suitebility of its using in food industry]

Informácie o publikácii

Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena. Mikrobiálne farbivo Monascus purpureus a možnosti jeho využitia v potravinárskom priemysle : [Microbiological pigment monascus purpureus and suitebility of its using in food industry] In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 207-211.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
DITTRICHOVÁ Helena
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín 2007
S. 207-211
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8069-861-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský