Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFC
2016
AFC
KOŽÁROVÁ, Ivona - POLÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - ČERTÍK, Milan. Overenie prítomnosti rezíduí inhibičných látok v mäse hydiny po skrmovaní kŕmnej zmesi s prídavkom fermentovaného krmiva [Verification of the presence of inhibitory substances in poultry meat after the consumption of the feed mixture supplemented with fermented feed]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 188-191.
2016
AFC
2016
AFC
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie oxidačných procesov tukov v mäse a v mäsových výrobkoch [A comparison of fat oxidation processes in meat and in meat products]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 253-256.
2016
AFD
2016
AFD
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - REITZNEROVÁ, Anna - KOVALÍK, Pavol. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní biokrmiva [Meat quality of broiler chickens after the feeding of biofeed]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 175-177.
2016
AFD
2016
AFD
SEMJON, Boris - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REITZNEROVÁ, Anna - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - PAULSEN, Peter. Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening]. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 55-58.
2016
AFD
2016
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Porovnanie zmien oxidačných procesov v mäsových výrobkoch po krátkodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách [A comparison of changes in oxidation processes in meat products after short-time storage at freezing temperatures]. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 59-62.
2016
AFD
2016
AFD
MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - KOVALÍK, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok substitúcie komerčného krmiva biokrmivom na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of the substitution of commercial feed by biofeed on the meat quality of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 219-221.
2016
AFD
2016
AFD
POLÁKOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona - REITZNEROVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína. Využitie rýchlotestov na stanovenie prítomnosti rezíduí antibiotík v mlieku liečených dojníc [Utilization of the rapid tests for the detection of the presence of antibiotic residues in treated cows milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 288-291.
2016
AFH
2016
AFH
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv vákuového balenia na zmenu kolorimetrických parametrov povrchu syrov eidamského typu. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 63.
2016
BDE
2016
BDE
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 4(2016), s. 42-44.
2015
AED
2015
AED
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat]. In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 183-186.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 89