Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete [Sensory evaluation of pork hams from the retail market].
Informácie o publikácii
Zápis:
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete [Sensory evaluation of pork hams from the retail market]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 361-366.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
20 %
15 %
BENEŠOVÁ Lucia
15 %
JAKABOVÁ Silvia
15 %
GOLIAN Jozef
15 %
20 %
Podiel UVLF:
55 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
USB kľúč, S. 361-366
Vydavateľ:
UVLF v Košiciach
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-733-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský