Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2004
AFH
2004
AFH
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienically important microorganisms in milk. Potential health hazards. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 83.
2004
AFH
2004
AFH
PIPOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna. Microbiological quality of raw sheep cheese. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 97.
2004
AFH
2004
AFH
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - DUDRIKOVÁ, Eva. Quality of purchased sheep cheese from standpoint chemical values. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 102.
2004
AFH
2004
AFH
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Values of free fatty acid and somatic cell count in raw cow's milk. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 64.
2003
ADF
2003
ADF
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - TUREK, Peter. The growth of Geotrichum candidum at different temperatures and sodium chloride concentrations. In: Folia veterinaria. 2003. ISSN 0015-5748, Roč. 47, č. 4 (2003), s. 212-214.
2003
AFD
2003
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - NAGY, Jozef. Jogurty vyrobené z ovčieho mlieka ako alternatíva funkčných potravín [Yogurts produced from ewes milk as alternative functional foods]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. s. 195-197.
2003
AFD
2003
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - HUSSEIN, Khalled - PAŽÁKOVÁ, Janka. The influence of stunning electrical current on the hygienic quality of broiler chickens. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 62-64.
2003
AFD
2003
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - HUSSEIN, Khalled - PAŽÁKOVÁ, Janka. Vplyv výšky omračovacieho prúdu na hygienickú kvalitu brojlerových kurčiat [The influence of stunning eôectrical current on the hygienic quality of broiler chickens]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 110-113.
2002
AFH
2002
AFH
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína. Vplyv teploty prostredia a chloridu sodného v živnom médiu na rast plesne Goetrichum candidum. In: Ekológia a veterinárna medicína V. : Hygienické a ekologické problémy vo vzťahu k veterinárnej medicíne. Ekológia a veterinárna merdicína V.. Košice : UVL, 2002. 2002. s. 100.
2001
ADE
2001
ADE
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Changes in some Microbiological and Chemical Parameters during the Ripening of Sheep Cheese at Different Temperatures. In: Czech Journal of Food Sciences. 2001. ISSN 1212-1800, Vol. 19, č. 4(2001), s. 121-124.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 74
Strana 5 / 8